Hoe Gmail Concept verwijderen?

Gmail is de zeer gewaardeerde gratis email service van Google. Het is multi functioneel en heeft ons leven ook relatief eenvoudig en productief gemaakt. Omdat vertraagde e-mails zowel ons persoonlijke als professionele leven kunnen beïnvloeden. Het gebruik van een betrouwbare serviceprovider zoals Gmail is handig. Hetzelfde biedt ook populaire opslagcapaciteit. Het geeft 15 GB gratis opslagruimte weg aan zijn gebruikers. Als een algemene e-mailtoepassing is hetzelfde echter vatbaar voor technische storingen. De emails worden automatisch als concept opgeslagen totdat u deze verzendt.

Het meest interessante aspect is dat je toegang hebt tot dat concept terwijl je aan een e-mail werkt, zowel vanaf je telefoon als vanaf de computer. Als u het concept niet nodig heeft, kunt u de blauwdruk permanent verwijderen met behulp van een computer of Gmail-app. Hier, met de technische ondersteuning van Bellen Gmail, zullen we een korte handleiding geven over hoe je dit kunt verwijderen met behulp van een computer.



De stappen om het Gmail-concept via de computer te verwijderen, kunnen dus worden beschreven als:
  • Tik eerst op open een populaire browser zoals Firefox of Google Chrome.
  • Ten tweede, ga naar de officiële site van Gmail. Log in als daarom wordt gevraagd.
  • Ga verder door te tikken op Concept aan de linkerkant van het menu, samen met de inbox en gesnoozed. Hierdoor zouden alle e-mailblauwdrukken verschijnen.
  • Tik op het vierkante pictogram naast het concept dat u moet verwijderen. U kunt meerdere concepten selecteren door meerdere vakken te kiezen.
  • Tik ten slotte op de optie Concepten negeren. De optie wordt geopend bovenaan de menubalk. Hetzelfde zou ertoe leiden dat uw geselecteerde concept verdwijnt.
Voor verdere hulp kun je contact opnemen met Account Herstellen Gmail. De bekwame technici bieden u binnen de kortst mogelijke tijd de resultaatgerichte en 100 procent bevredigende oplossingen. De experts beantwoorden al uw telefoontjes. Ze hebben tientallen jaren ervaring in het omgaan met Gmail-problemen, zowel technisch als niet-technisch. Klanten kunnen genieten van de ondersteuning op afstand van deze technici. Ze zijn allemaal gecertificeerde trainers en zijn zelf opgeleid door Google Mail. Bovendien kunt u er altijd zeker van zijn dat de wachttijd kort is omdat ze de kostbare tijd van hun klanten waarderen.
----------------------
Originele bron

Comments

  1. This information is very helpful and has great words. I learned so much from it. we hope you share this information future and also. thanks for sharing
    Youtube nummer

    ReplyDelete
  2. This information is very helpful and has great words. I learned so much from it. we hope you share this information future and also. thanks for sharing
    visit site

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Snelle stappen om Gmail-invoegtoepassingen op uw apparaat toe te voegen en te verwijderen