Stappen om te verifiëren of het Gmail account is gehackt?

Gmail is een van de gratis email service providers van Google. Het biedt meerdere mogelijkheden. Het is een multi functioneel account. Het heeft ook een geweldige opslag capaciteit. Tegenwoordig biedt het gebruikers 15 GB gratis opslagruimte. Naarmate de technologie vordert, is deze uitgerust met nieuwe functies. Echter, meer geavanceerde functies, waardoor het vaak het meest complex is om te bedienen. Gebruikers hebben vaak te maken met problemen bij het in- of uitloggen, problemen bij het ontvangen of verzenden van berichten, problemen bij het toevoegen van een alternatief account aan Gmail, het probleem bij het verzenden van berichten door meer dan één persoon en nog veel meer.

Aangezien u verslaafd bent aan deze webpagina, gaan we ervan uit dat u op zoek bent naar manieren om te controleren of uw account is gehackt of niet. E-mailprivacy komt naar voren als een groot probleem. Hetzelfde wordt gebruikt om toegang te krijgen tot cruciale sites zoals een creditcard, persoonlijk adres of mobiel nummer. Hier, met de technische expertise van Gmail Telefoon Nederland, zullen we ons bezighouden met het controleren van de inloggegevens van uw Gmail-account via de instellingen zoals hieronder beschreven.



Stappen om te controleren of Gmail is gehackt of niet via de account instellingen: 
  • Log eerst in op het account. Tik vervolgens op de avataroptie in de rechterbovenhoek van de browser.
  • Nadat u op mijn account optie hebt geklikt, tikt u op aanmelden en beveiligingsoptie.
  • Links van de kolom. Tik op apparaatactiviteit en meldingenoptie.
  • Druk onder recente beveiligings gebeurtenissen op recente beoordelingsopties. Hiermee kunt u elke inlogactiviteit in de afgelopen 28 dagen controleren.
  • Ga verder door op de terugknop in de linkerbovenhoek van de browser naast het URL-adres te klikken.
  • Tik op review-apparaten, onder recent gebruikte apparaten sectie.
  • Ten slotte, als u vreemde of verdachte activiteiten opmerkt die u niet herkent.
  • Klik op de beveiligde accountoptie bovenaan de pagina.
Als de bovengenoemde stappen voor problem oplossing geen resultaten opleveren. Neem gerust contact op met Mijn Gmail account herstellen voor aanvullende hulp. De specialisten zijn efficiënt genoeg om u zo snel mogelijk de betrouwbare oplossingen te bieden. Ze helpen je niet alleen, maar zorgen ervoor dat je niet opnieuw in dezelfde situatie terechtkomt.

Comments

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Snelle stappen om Gmail-invoegtoepassingen op uw apparaat toe te voegen en te verwijderen