Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Heb je problemen met de Gmail-app die helemaal niet werkt op je iPhone? Voelt het frustrerend aan omdat u niet soepel kunt werken en veel belangrijke taken zijn uitgesteld? Maar nu moet u ontspannen en uw zorgen aan de kant zetten, want u hebt zeker de perfecte site bereikt en hier vindt u alle oplossingen onder één dak zelf. Maar om deze service te krijgen, moet u ons team van Contact met Gmail bezoeken en een kijkje nemen in alles wat we bieden. Volg nu gewoon de gegeven stappen voor betere resultaten.
  • Je moet eerst de officiële website van Gmail bezoeken en vervolgens op de meldingen controleren.
  • Dan moet u uw recente apparaten op de Google-website bekijken en op ‘Apparaat activiteit en meldingen’ op de Google Mijn account-website klikken.
  • Nu heb je de speciale tekens genaamd 'CAPTCHA', reset die correct door hier naar de 'CAPTCHA' resetpagina van Google te gaan om dit te doen, je moet je gegevens invoeren en dan moet je proberen in te loggen op je Gmail-account op je iPhone.
  • Je moet er ook voor zorgen dat de IMAP-optie is ingeschakeld, omdat dit een reden kan zijn als deze wordt uitgeschakeld, dan ontvang je helemaal geen e-mail, dus schakel deze eerst in.
  • Als het probleem aanhoudt, moet u de Gmail-app van uw iPhone verwijderen en daarna alles opnieuw instellen op uw telefoon.

Nu moet je helemaal goed zijn om zonder problemen met de Gmail-app te gaan, want we hebben je alleen relevante oplossingen gegeven die absoluut nauwkeurig en effectief zijn. Maar als u problemen tegenkomt, moet u onmiddellijk contact opnemen met ons team van efficiënte technici bij Gmail Account Herstel Nederland en moet u de problemen meteen oplossen. De techneuten hier wachten altijd te allen tijde om eventuele problemen op te lossen en ze zorgen ervoor dat je vrede hebt met het eindresultaat. Dus ga zonder vertraging door en neem contact op met ons team.

Comments

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Snelle stappen om Gmail-invoegtoepassingen op uw apparaat toe te voegen en te verwijderen