Snelle stappen om Gmail-invoegtoepassingen op uw apparaat toe te voegen en te verwijderen

Heeft u te maken met een moeilijke moeilijke tijd om de Gmail-invoegtoepassingen op uw apparaat te omzeilen? U hoeft zich niet meer in deze situatie te bevinden, want u hebt de juiste site bereikt.

We zullen u begeleiden met de juiste en de snelste stappen in deze blog die u zullen helpen om de Gmail-add-ons gemakkelijk toe te voegen en te verwijderen. Maar je moet onze site hier bezoeken Gmail Account Herstel telefoonnummer en dan gewoon de gegeven stappen volgen.

Als u de Gmail-add-ons wilt toevoegen, volgt u deze stappen:
  • Allereerst moet u naar de Gmail-app op uw apparaat gaan en vervolgens moet u een klik geven op de 'Instellingen' die rechtsboven in uw scherm te zien zijn en de schakelaar om 'te krijgen' add-ons 'zullen er ook zijn.
  • U moet nu zoeken en vervolgens het hulpprogramma kiezen uit de add-ons die u wilt gebruiken.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘installeren’ klikken die u bovenaan het scherm vindt en vervolgens klikken om door te gaan.
  • Vervolgens moet u uw account kiezen en op het promptscherm moet u de instructies daar volgen.


Ga als volgt te werk om de Gmail-add-ons te verwijderen:
  • U moet op uw apparaat naar Gmail gaan en vervolgens op ‘Instellingen’ klikken en op ‘Add-ons downloaden’ klikken. Klik hiervoor rechtsboven op uw scherm.
  • Nu moet u klikken op het tabblad ‘add-ons van Gmail, nu op de pagina is de‘ Geïnstalleerde add-ons zichtbaar, hier moet u klikken op de optie ‘Beheren’.
  • Als laatste moet u, om de add-ons te verwijderen, op de optie more klikken en vervolgens op het tabblad ‘Verwijderen’ klikken.
U zou nu het Gmail-add-ons-proces moeten hebben afgeschaft. We hebben u betrouwbare methoden gegeven en die moeten gemakkelijk te volgen zijn. Maar als u problemen ondervindt, weet u wie u onze eigen experts bij Gmail Wachtwoord Herstel Klantenservice moet bellen. Hier vindt u zeker alle oplossingen die u op dit moment zoekt. Dus wacht niet langer maar neem contact met ons op en praat hier zo snel mogelijk met de leidinggevenden.

Comments

  1. There are occasions when processing is slowed for unknown reasons. There are instances when your account will be frozen, and you will be unable to make any transactions.
    ----------------------------------------------------
    For more information go here

    ReplyDelete
  2. eBay has made it easy to link a personal or business PayPal account to their platform. If you already have an eBay account, eBay will only ask for your PayPal information and send you an email to validate your account...............PayPal Nieuw Telefoonnummer

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Hoe Gmail Concept verwijderen?