Hoe de email meldingen van een Gmail-account te wijzigen?


Heb je het moeilijk met je e-mail melding en heb je geen toegang tot de melding schakel de AAN- en UIT-optie in, dan hoef je je geen zorgen te maken, want je leest het juiste blog, zorg er gewoon voor dat je het doorloopt tot het einde om de oplossing te vinden. Wij bij Gmail Account Herstellen zijn er om u alle informatie te geven die u nodig hebt met betrekking tot Gmail en wij zijn de one-stop-oplossing voor u. Dus bezoek onze site en wees gerust. Om de e-mail meldingen van uw Gmail-account te kunnen wijzigen, moet u de onderstaande instructies volgen.

Om de melding op uw computer in of uit te schakelen:
  • Als u bent aangemeld bij Gmail en u eraan werkt, ontvangt u de e-mail melding op Google. Maar als u alle meldingen hebt uitgeschakeld, ontvangt u zeker geen e-mail meldingen.
  • Eerst moet u uw Gmail-account op uw computer openen en dan ziet u rechtsboven de optie ‘Instellingen’. Klik er gewoon op.
  • Vervolgens moet u onderaan het gedeelte ‘Desktop meldingen’ naar beneden scrollen.
  • Hier moet u de nieuwe e-mail melding ‘AAN’ selecteren, ook belangrijke e-mail melding aan of als u dat wilt, dan UIT zetten en vervolgens op de ‘Wijzigingen opslaan’ optie op het scherm klikken.

Om de melding AAN of UIT te zetten op je Android:
  • Eerst moet u de Gmail-app op uw Android openen en vervolgens op de optie 'Menu' linksboven in uw scherm klikken.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘Instellingen’ klikken en daar voor uw account selecteren.
  • Klik nu op meldingen en vervolgens moet u een meldingsniveau selecteren dat u nodig heeft,
  • Hier moet je op de Inbox-meldingen tikken als je een Android gebruikt die Android O of hoger is, dan moet je klikken op de 'Meldingen beheren die te vinden zijn onder je account en controleer of alle schakelaars AAN staan .
  • Eindelijk moet u de meldings instellingen kiezen en ervoor zorgen dat u ook de geluiden selecteert.
We vertrouwen erop dat de bovengenoemde instructies nuttig waren en dat u toegang hebt tot de knop voor het in- en uitschakelen van meldingen. Voor het geval u problemen ondervindt, kunt u contact met ons opnemen via Gmail Wachtwoord Herstellen. We verzekeren u dat u alle problemen binnen de kortst mogelijke tijd kunt oplossen, omdat onze experts altijd klaarstaan ​​om de problemen op elk moment van de dag bij te wonen en op te lossen. Nou, en je moet weten dat ze betrouwbaar zijn voor het behandelen van alle zaken met betrekking tot Gmail.

Comments

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Hoe Gmail Concept verwijderen?