Wat zijn de Gmail-functie en hoe deze te beheren?

Gmail is de afgelopen jaren een van de populairste e-mailclient services geweest. De webversie van Gmail heeft een nieuwe bloei gekregen, naast verschillende functies die invloed hebben op hoe u uw Postvak IN beheert en zelfs op het bericht dat u naar anderen verzendt. Google werkt regelmatig de functies in Gmail bij die de gebruikers overbelasten met volledig uithoudings vermogen en plezier. Met dat in gedachten, is hier een overzicht van enkele van de grotere wijzigingen die Google onlangs in Gmail heeft aangebracht, samen met enkele belangrijke beveiligings functies die u echt moet weten.

Uitvouwen Klik met de rechtermuisknop Menu-
​​

De beste manier om de taakbalkfunctie te beheren, is Gmail te verkennen met de rechtermuisknop op de muisknop. De opties hebben een lange lijst zoals archiveren, verwijderen, lezen / ongelezen en snooze-optie beschikbaar. Kortom, u krijgt alle opties om uw mailing sneller te maken. Met slechts één klik kunt u uw bericht verzenden naar de ontvanger, het bericht markeren als gelezen of ongelezen en het bericht snoozen en meer.

Picture
Berichten snoozen-
Meerdere keren doet zich een situatie voor wanneer u bezig bent en een melding ontvangt van een e-mail die een doordachte reactie vereist die op dat moment niet mogelijk is. Snooze die mail in dat geval en stel een tijdstip in waarop u het bericht kunt typen. Standaard verdwijnt het bericht tot later vandaag, morgen, dit weekend, volgende week of de verontrustend vage een andere dag.

E-mails plannen-
U kunt uw e-mail zelfs plannen en automatisch verzenden volgens de geplande tijd. Stel een e-mail op zoals u doet en kies ervoor om deze op een later tijdstip te verzenden. Klik gewoon op het optiemenu (drie verticale stippen). Vervolgens geeft u enkele opties om uw e-mail te plannen. Selecteer het juiste tijdstip om te verzenden.

Vertrouwelijke modus-
Welnu, u kunt uw e-mail beveiligen op Gmail met zijn functies voor vertrouwelijke modus. Hierin kun je zelfvernietigende e-mails naar mensen sturen. Dit bericht is verlopen en u kunt dienovereenkomstig kiezen. Stel e-mail op zoals u dat regelmatig doet en selecteer het klok pictogram uit de menuknop en selecteer de vervaltijd en klik op Opslaan om te bevestigen.

Two-Factor Authentication-
De authenticatie in twee stappen is erg handig wanneer u uw account moet herstellen. Het is eenvoudig in te stellen en het maakt het moeilijker om uw account te hacken voor hackers. Ga op uw telefoon of tablet naar de twee staps verificatieoptie en volg de instructie om de functie in te schakelen.

Dit zijn dus de weinige functies die Google hun Gmail-gebruikers biedt. Als u problemen ondervindt om een ​​van deze of een andere functie in te schakelen, neem dan gerust contact op met ons ijverige team van technici die tot uw dienst staan ​​om u te helpen het probleem op te lossen. Het is uw primaire plicht om uw account en e-mail veilig en beveiligd te maken. Neem contact op met de technici voor enig ongemak en ontvang honderd procent resultaten van ons. Om ons te bereiken kunt u ons bellen of ons verbinden via Account Herstellen Gmail. De experts staan ​​tot uw dienst en bieden u betrouwbare oplossingen. Bovendien kunt u contact met ons opnemen via onze e-mail ondersteuning.
-----------------------------------------------------------------
Originele bron: https://gmailklantenservicetelefoonnummer.wordpress.com/2019/10/14/wat-zijn-de-gmail-functie-en-hoe-deze-te-beheren/

Comments

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Hoe Gmail Concept verwijderen?