Hoe repareer je de foutmelding Je hebt een limiet bereikt voor het verzenden van e-mail in Gmail?

Gmail heeft een limiet ingesteld voor een aantal e-mails dat per dag kan worden verzonden. Als u die limiet bereikt, kunt u die dag geen e-mail meer verzenden vanuit uw account. Zodra u de verzonden limieten van e-mails hebt overschreden, moet u 24 uur wachten om e-mails vanuit uw account te kunnen verzenden. Als u dezelfde foutmelding krijgt, slaat u de e-mail op in uw map met concepten en verzendt u deze na een dag. U kunt meer informatie lezen op Gmail Klantenservice telefoonnummer. Als u een school of werkaccount hebt, kunt u contact opnemen met uw beheerder voor meer informatie.

Gmail Klantenservice telefoonnummer

  • U hebt een limiet bereikt voor het verzenden van e-mail. U kunt deze foutmelding krijgen wanneer u de totale limiet voor verzonden e-mails bereikt, die maximaal vijfhonderd e-mails per dag is. Als u bovendien een e-mail probeert te sturen naar meer dan 500 ontvangers tegelijkertijd, kunt u ook deze foutmelding krijgen.
  • Als u een e-mail naar meer dan 500 ontvangers tegelijk moet verzenden, kunt u een groep van allemaal maken op Google Group en vervolgens e-mail verzenden met het e-mailadres van hun groep.
  • Berichten die u hebt verzonden, kunnen niet worden afgeleverd – deze fout treedt op wanneer de e-mails die u probeert te verzenden worden geweigerd van de e-mailserver van de ontvanger of als het e-mailadres van de ontvanger ongeldig is.
  • Controleer om te voorkomen dat een dergelijke fout optreedt of het e-mailadres van de ontvanger correct is of niet of vraag hem om u een ander e-mailadres te geven als de e-mail wordt teruggestuurd.
  • Een van uw ontvangers is een Google+ contact – houd er rekening mee dat als de e-mail die probeert te verzenden een ontvanger bevat die een Google+ verbinding heeft, u het bericht niet kunt verzenden. Dit is een bekend probleem van Gmail-zijde en het heeft niets te maken met de verzend limieten van Gmail. Totdat het probleem door Gmail is opgelost, kunt u voorkomen dat u e-mail naar dat adres verzendt of die ontvanger uit uw lijst met ontvangers verwijdert. Op dit moment kunt u de ontvanger om een ​​ander Gmail-adres vragen of contact met hem opnemen via een andere modus.
Kunt u nog steeds geen e-mails verzenden vanuit uw account? Laat deze problemen uw werk niet beïnvloeden en neem Contact Gmail Klantenservice nummer voor de best mogelijke hulp met betrekking tot uw probleem.
-----------------------------------------------------

Comments

  1. With this option, a user will receive a verification code on the phone or email after entering the account password. Outlook Nummer

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Hoe Gmail Concept verwijderen?