Gebruik de back-upoptie om Gmail-verificatie code te ontvangen


In het geval dat uw mobiele telefoon wordt gestolen of verloren, wacht dan geen moment en trek uw app-wachtwoorden in en wijzig uw accountwachtwoord. Bovendien kunt u uw back-upopties gebruiken om u aan te melden bij uw account als u geen toegang heeft tot uw primaire mobiele nummer. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan en te voorkomen dat uw account in verkeerde handen komt.
  • Gebruik uw back-up mobiele nummer om de tweestapsverificatiecode te ontvangen en te openen. Ga hiervoor eerst naar de aanmeldingspagina van Gmail en voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in het gegeven veld in.
  • Klik op Probeer een andere manier om in te loggen of op Meer opties.
  • Druk op Haal een verificatiecode op en selecteer vervolgens het nummer waarop u de code wilt ontvangen.
  • Als u geen code krijgt, klikt u op Meer opties en selecteert u Hulp krijgen.


Als u geen mobiel back-upnummer heeft geregistreerd in uw account, kunt u ook een van de afdrukbare back-upcodes gebruiken om in te loggen. Als u nu ook geen afdrukbare back-upcode hebt, probeert u zich aan te melden vanaf een vertrouwde computer. Als u bijvoorbeeld eerder bent ingelogd vanaf een computer en de optie Onthoud u heeft geselecteerd, kunt u vanaf dat apparaat zonder verificatiecode inloggen op uw account. Zodra u bent aangemeld bij uw account, gaat u naar instellingen en schakelt u authenticatie in twee stappen uit of wijzigt u het telefoonnummer om het op een nieuwe telefoon te ontvangen.

Als u eindelijk geen optie meer heeft, moet u het formulier Gmail-account herstellen invullen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:
  • Ga naar Gmail-aanmeldingspagina en voer uw accountgegevens in de opgegeven velden in.
  • Klik op Aanmelden en selecteer vervolgens Meer opties op de volgende pagina.
  • Selecteer Hulp vragen en klik vervolgens op Hulp van Google vragen.
  • Vul het formulier in met het best mogelijke of geschikte antwoord. Mogelijk moet u informatie invullen, zoals wanneer u uw account hebt gemaakt, aan wie u regelmatig e-mailt of welke Google-services u gebruikt. Neem de tijd en probeer voor elke vraag zeker te zijn.
Professionele hulp nodig voor uw Gmail-account? Neem contact op met Gmail Klantenservice Nederland en krijg meteen een antwoord op al uw zorgen.

Comments

Popular posts from this blog

Gmail: schakel afbeeldingen in uw account in

Hoe het probleem op te lossen dat Gmail niet werkt op een iPhone?

Hoe Gmail Concept verwijderen?